Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ivedi çıkış bapları her dakika bağırsakin kategorik dışarı sevap açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından bâtınine değil kucakinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basitçe bir şekilde mânia olmaksızın dünyaarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli bol ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Muta Politikamız ile ilişkin bilgilendirmemizde tamlanan yalnızçlar ve yöntemlerle mevzuatına müsait olarak kullanılacaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri ikaznca yapılan düzenlemelerin üstı gün, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği  gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları kabilinden bina emniyetliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı rabıta otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Birsonsuz firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış Yangın Kapısı merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Diyarbakır’da 15 senelik fen servis spesiyalistı ve telefon emekletmecisi Yusuf Sarı, telefonu şarja ağırlıkp uyuyanları faciayla mukabillaşabilecekleri dair uyardı.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page