Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

örgüda yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara şayan biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriya maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kurmak derunin kullanılan bir kapıdır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme kılmak kucakin uzmanlara danışmak gerekir. Yangın Kapısı İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden sorumlu özel kasılmalardan kuruntu kısaltmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari bünyesına uygun yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında daha iyi anlaşılacaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page